Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry
Verkko-Särö
Särön artikkeleita verkossa

Berliiniin residenssiin töihin

Särö etsii apuvoimia Berliiniin! Tarjolla on taiteilijaresidenssin emännän tai isännän paikka. Tehtäviin kuuluu vieraiden viikottainen vastaanotto, vieraiden ohjeistus, siivoaminen ja satunnaiset pienet remonttityöt. Saksan kielen suullinen taito on tarpeen. Koska Säröä ylläpidetään edelleen pääosin talkoovoimin, etsinnässä on tukityöllistettävä tai harjoittelija – palkkaa ei muuten juuri voida maksaa. Työn ohessa riittää hyvin aikaa esimerkiksi taiteelliseen työskentelyyn. Tiedustelut: saro.yhdistys@gmail.com tai puh. 041 535 60 65.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  << Takaisin

Haluatko saada
Särön uutiskirjeen?
Tilaa uutiskirje