Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry

Verkko-Särö: mediakriittistä koronaa. Särö-lehti: ei koronaa

Särön kevään numeron ilmestyminen ajoittuu toukokuun puolelle. Luvassa on muun muassa pohdintaa masennuksesta ja taiteilijuudesta sekä Olga Tokarczukin katsaus keskieurooppalaisen kirjallisuuden olemukseen. Koronasta ei painetussa numerossa ole sanaakaan. Verkko-Särö sen sijaan on nostanut epidemiaa esiin, lähinnä mediakritiikin näkökulmasta, kuten erään nimettömästi kirjoittavan biologin kynästä.

Särön Oder-residenssi on vallitsevien olosuhteiden vuoksi tyhjillään. Mikäli olet kiinnostunut viettämään residenssissä osan keväästä tai kesästä – ja pääset sinne kulkemaan esimerkiksi siksi, että asut jo Saksassa tai matkustustusrajoitukset yllättäen helpottuvat, ole yhteydessä.

Laadukas muistikirja on piirtäjän tai käsin kirjoittavan ihmisen arvokas liittolainen. Oletko jo kuulut Särön uusimmasta tuotteesta, Blank Berlin Booksista? Vastaperustetusta verkkokaupasta voit ostaa myös Särön irtonumeroita.

Rautaparran runoilta pidetään suunnitelmien mukaisesti elokuussa, mikäli viranomaisten taholta ei aseteta rajoituksia. Tilaamalla uutiskirjeemme saat tapahtumasta tiedon ensimmäisten joukossa.

Särö toivottaa lukijoilleen ja muille kulttuurinjanoisille valoa vaikeuksien keskelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  << Takaisin

Haluatko saada
Särön uutiskirjeen?
Tilaa uutiskirje
Verkko-Särö
Särön artikkeleita verkossa