Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry

Särölle kunniamaininta laatulehtikilpailussa

Särölle on myönnetty 30.10.2021 Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jokavuotisessa Vuoden laatulehti -kilpailussa kunniamaininta parhaasta sisällöstä.

”Särö on iloinen yllätys kirjallisuus- ja kulttuurilehtien joukossa. Miellyttävä pieni formaatti houkuttelee kantamaan lehteä mukana. Artikkelit ovat kiinnostavia ja asiantuntevia. Lehti, jonka mielellään lukee kannesta kanteen hitaasti mietiskellen”, kilpailun tuomari Baba Lybeck perusteli.

Vuoden laatulehtipalkinnon voitti niin&näin. Yleisön suosikiksi äänestettiin Ruumiin kulttuuri. Kunniamaininnan saivat Särön lisäksi Linnut (ulkonäkö) ja Tähtivaeltaja (taitto).

Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n jokavuotinen Vuoden laatulehti -palkinto jaettiin nyt 16. kerran.  Kilpailun tarkoitus on nostaa esiin laadukkaita kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtiä sekä muistuttaa niiden merkityksestä osana suomalaista yhteiskunnallista keskustelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  << Takaisin

Haluatko saada
Särön uutiskirjeen?
Tilaa uutiskirje
Verkko-Särö
Särön artikkeleita verkossa