Kirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry

KestotilausIrtonumero Muutokset Peruminen

Muutosilmoitus

Tällä lomakkeella voit muuttaa antamiasi tietoja, esim. osoitteesi on muuttunut, sukunimesi vaihtunut tai kenties olet saanut uuden puhelinliittymän.

Jos et halua käyttää tätä lomaketta, voit tehdä muutoksesi myös sähköpostilla: saro.tilaukset@gmail.com. Muista liittää mukaan vanhat tietosi.

Lue täältä tietosuojaseloste.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


Muutan tietojani.

Vanhat tiedot:
* Etunimi: * Sukunimi: * Lähiosoite: * Postinumero: * Postitoimipaikka: * Puhelin: * Sähköposti:


Uudet tiedot (täytä vain muuttunut tieto):
  Etunimi:   Sukunimi:   Lähiosoite:   Postinumero:   Postitoimipaikka:   Puhelin:   Sähköposti:


  Lisätietoja:

HUOM! Särön palveluntarjoajan palvelimella on ollut ongelmia sähköpostien toimituksessa.
Ote tiedotteesta:
"Sähköpostipalveluamme käytettiin viikonloppuna roskapostitukseen muutamien murrettujen asiakastilien kautta. Puutuimme ongelmiin nopeasti, mutta silti postipalveluiden käyttämiä IP-osoitteita on päätynyt roskapostilistoille. Tämän vuoksi kaikki vastaanottajat eivät välttämättä ota postia vastaan, vaan hylkäävät postin."
Ja:
"Pystyimme puuttumaan tapahtuneeseen nopeasti valvontamme vuoksi, mutta yleensä jo muutaman roskapostin vuoksi postipalvelun osoitteet ovat muutamia päiviä listattuna roskapostittajaksi ja osa postipalveluista hylkää posteja tämän vuoksi."

Jos siis et saa varmistusviestä tietojesi muutoksesta, katso Roskaposti- ja Roskakori-kansiosi. Varmistusviesti voi olla siellä. Jos et löydä varmistusviestiä, voit kysyä osoitteesta (saro.tilaukset@gmail.com) onko tietojesi muutos tullut perille.


Huom! Lähetämme varmistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Ongelmatapauksissa ota yhteyttä: 040 575 0475.